• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

A Tribute to Nina Simone

Viktoria Tolstoy, Karin Hammar & Ida Sand

Sångerskan Viktoria Tolstoy tillsammans med sjungande instrumentalisterna Karin Hammar, trombon och Ida Sand, piano, alla på sitt eget sätt influerade och inspirerade av den ikoniska, legendariska, egensinniga och ständigt aktuella Nina Simone, samlas i en hyllning med personliga tolkningar av hennes älskade och odödliga låtskatt! Med sig har de Max Schultz, gitarr, Niklas Fernqvist, bas och Fredrik Rundqvist, trummor.
Projiceringar: Jenny Svenberg Bunnel

Nina Simones dröm var att bli den första svarta kvinnan som fick spela piano i Carnegie Hall. Rasdiskrimineringen i efterkrigstidens USA satte stopp för det musikaliska underbarnet. I stället blev hon jazz, pop- och soulsångerska på en sliten nattklubbssylta i Atlantic City. Det blev början på ett av musikhistoriens mest excentriska konstnärskap.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.