• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu

Al Pitcher - Sverige Syndrome

Al Pitchers tidigare tre soloturnéer har samtliga varit rejäla publikframgångar som spelats för utsålda hus. Nya standup-showen Sverige Syndrome beskrivs av Al som ett kärleksbrev till hans nya hemland Sverige.

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Hans soloföreställningar Fika, Påtår och Nääämen it’s Al Pitcher har gett honom en stor och trogen publik. I nya föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

– Jag älskar verkligen att uppträda live och att få presentera en helt ny show för min publik är den bästa biten. Sverige Syndrome är min mest personliga show hittills. Den förklarar hur jag hamnade här, och varför jag stannar kvar, säger Al.

Tidigare pressröster om Al:

"Ett standupcomedyframträdande av världsklass"
– HD, 5/5

"Jag minns inte när jag skrattat så mycket och så länge. Jag har nog aldrig gjort det tidigare, och jag var inte ensam."
– Jönköpings-Posten, 5/5

"Free-wheeling genius"
– Sydney Morning Herald

"Every show is new and every show is unique."
– GQ

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 4 november
  Tid : 16:00
  Priser :
  • Entré: 395 kr
  Platser kvar: Fullbokat
 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 4 november
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Entré: 395 kr
  Platser kvar: Fullbokat

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.