• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Albin Gromer (SE) LIVE + Support

Albin Gromer är tillbaka med sin organiska och poetiska soul! Den 27 maj ser vi honom äntligen på Babels scen igen!

ALBIN GROMER (SE)
Malmö-baserade Albin Gromer är tillbaka efter 5 års tystnad. Efter att ha introducerats inför musikbranschen på P3-Guld-scenen 2011, en turné med Timbuktu och debutalbumet Album året därpå dröjde det inte länge innan kritikerkåren hyllade Albin Gromer för att ploga vägen för en ny svensk soulrenässans. Om förra albumet var en symbios av R&B, elektronisk soul och pop, med spår som “Tillsammans” och “Här inne hos mig” är det kommande materialet mer organiskt, poetiskt och existentiellt.

Uppföljaren ‘Albin Gromer presenterar: Narren’ släpps den 21 april. Precis som förra gången har Albin skrivit och producerat allt själv. Inspelningarna har inneburit flertalet vändor i olika studios med levande stråkar, basklarinett, gitarrer och akustiska trummor. Slutresultatet är åtta låtar där Albin helhjärtat bjuder in till en berättelse där han vänder och vrider i de inre rummen!

VAD: Albin Gromer (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 27 maj, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: TBA
FÖRKÖP: 190 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 190 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Albin Gromer

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.