• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BADI ASSAD (BRASILIEN)

Hon blixtrar av energi, med rösten utstrålar hon värme och känsla och hennes gitarrspel är egensinnigt, uttrycksfullt och liknar ingen annans. Brasilianska Badi Assad är en musikalisk äventyrare med största möjliga uttryck i fokus. I mötet mellan pop, jazz och traditionell brasiliansk musik skapar hon ett helt eget och välsmakande sound.

Med kombinationen av ett exceptionellt virtuost gitarrspel, en förmåga att skapa utmanande slagverkssound med mun och mikrofon och en röst som uttrycker musikens innersta väsen är Badi Assad en märkvärdig och stark artist på den internationella musikscenen. Hon kommer från en av Brasiliens mest kända musikerfamiljer där gitarren och den traditionella brasilianska musiken alltid varit utgångspunkten. Badi har vågat gå vidare och ur traditionerna har hon utvecklat sin alldeles egna och mycket personliga stil.

Att höra och se Badi Assad live med hennes fenomenala förmåga att kombinera musikalisk innovation, teknisk skicklighet och genuin känsla för musik är något extraordinärt.

http://badiassad.com/
https://www.facebook.com/badiassad
https://open.spotify.com/artist/5FjCbWsyUcmYeuOweDuyqs

Picknickföreställning

Pris:
Salong 160:-
Balkong 120:-
Salong Student/Pensionär 120:-
Balkong Student/Pensionär 80:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.