• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BLIND BOY PAXTON

Han kan vara den bästa multiinstrumentalisten som du aldrig hört talas om. Ännu. Den tiden kommer dock snart att vara över. Sin ringa ålder till trots har Jerron "Blind Boy" Paxton fått rykte om sig att ha förmågan att förflytta sina lyssnare tillbaka i tiden till 20-talets sydstater och få dem att önska att de kunde stanna där för gott. Blues i världsklass!

Paxton uppträdde på Lead Belly Tribute inför ett utsålt Carnegie Hall den 4 februari 2016 tillsammans med artister som Buddy Guy, Eric Burdon, Dom Flemons, Tom Paley med flera och det är ingen överdrift att säga att Paxton imponerade och att ryktet börjat gå.

Paxton sjunger och spelar inte mindre än åtta instrument – banjo, gitarr, piano, fiol, munspel, cajun, dragspel och slagverk – och har en enastående förmåga att omvandla traditionell jazz, blues, folk och country, lyfta den in i nutiden och väcka den till liv.

Paxton är en talang i världsklass och har dessutom en färgstark karaktär som fascinerar med sin humor och sitt berättande. Han har prytt omslaget till bland annat Living Blues Magazine och Village Voice och har bl.a. intervjuats på FOX News. Enligt Will Friedwald på Wall Street Journal, är Paxton "praktiskt taget den enda musikern i sin generation som med rättvisa gestaltar 1920-talet och 30-talets blues.

https://www.blindboypaxton.net/
https://www.facebook.com/JerronBlindBoyPaxton
https://open.spotify.com/artist/6UjmSUS82bBSEjsybZkVc2
https://youtu.be/oI43Ove3xgY

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.