Emma
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - AS YOU ARE + Förfilm: Emma

AS YOU ARE
USA 2016. Regi: Miles Joris-Peyrafitte. 105 min. Engelskt tal. Rek. för åk 9–gymnasiet.
Det är tidigt 1990-tal. Jack går i high school, åker skateboard och älskar Kurt Cobain. Han är en enstöring, har inga vänner och bor med sin ensamstående mamma. Men så förändras allt. Jacks mamma har träffat en ny man som har en son i Jacks ålder, och de finner varandra direkt. De lyssnar på grunge, röker gräs och tillsammans med nyfunna vännen Sarah blir de oskiljaktiga. Men vänskapen övergår snart i ett triangeldrama som får förödande konsekvenser.

Förfilm: EMMA
Kanada 2016. Regi: Martin Edralin. 13 min. Engelskt tal. Rek. för åk 8–gymnasiet.
Emma har alopecia, en autoimmun sjukdom som gör att hennes hår faller av. Hennes omöjliga kamp för att bevara sitt utseende och dölja sin sjukdom påverkar henne såväl i skolan som privat. Den enda möjligheten att ta sig igenom sjukdomen är att försöka finna acceptans.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.