Just This Once
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - CALIFORNIA + Förfilm: Just This Once

CALIFORNIA
Califórnia. Brasilien 2015. Regi: Marina Person. 88 min. Portugisiskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 8–gymnasiet.
Estelas stora dröm är att hälsa på sin morbror Carlos i Californien. I väntan på att hälsa på honom hänger hon med sina kompisar. De festar, blir kära och utforskar sin sexualitet. Så plötsligt kommer Carlos oväntat hem. Han är blek och smal, och Estela förstår att allt inte står rätt till. Året är 1984 och med Bowie och The Cure som soundtrack är California en nostalgisk och gripande film om kärlek, sorg och att våga följa sitt hjärta.

Förfilm: JUST THIS ONCE
Hamin Yek Bar. Iran 2016. Regi: Mohammad Hassan Shahmohammadi. 9 min. Persiskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 8–9.
En liten lögn för att behålla en hemlighet leder till ett nät av fler lögner som involverar fler och fler människor. Men sanningen avslöjas på sociala medier när en video läggs ut.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.