Waterbaby Min homosyster
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - FACE TO FACE + Förfilm: MIN HOMOSYSTER (23/3) WATERBABY (24/3)

FACE TO FACE
Klukkur um jól. Island 2015. Regi: Bragi Thor Hinriksson. 62 min. Isländskt tal. Svensk text. Rek. för åk 4–6.
Det lackar mot jul i Reykjavik och Brynhildhur har mycket i vardagen att glädja sig åt. Hon har fina och omsorgsfulla föräldrar, en snäll bästis och ligger bra till för att få solorollen på klasskörens julkonsert. Men Brynhildhur blir mobbad av klasskamraten Silja och det förstör allt det fina. Brynhildur kan inte förstå varför Silja är så elak mot henne och hon försöker ta reda på hur de kan bli vänner istället.

Förfilm: MIN HOMOSYSTER (23/3)
Sverige, Norge 2017. Regi: Lia Hietala. 14 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 5–6.
Cleo följer med sin storasyster och hennes flickvän ut på landet. En fin film om identitet, kärlek och att växa upp. För hur vet man vem man tycker om? Och när vet man det?

Förfilm: WATERBABY (24/3)
Indien 2016. Regi: Pia Shah. 15 min. Engelskt och konkaniskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 5–6.
I en indisk hamnstad bor 11-åriga Melvin. Melvin är livrädd för vatten. När han bjuds in till ett poolparty hos klassens nya tjej Debbie sätts vattenrädslan på prov. Kommer Melvin våga dyka ner i det osäkra och skrämmande vattnet och vad kommer Debbie att säga?

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.