FIRST SNOW PRINSESSPOJKEN BADVÄDER SURPRISE
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Filmpaket: Långt borta och nära. Filmer: Class, First Snow, Prinsesspojken, Badväder, Surprise.

CLASS
Iran 2016. Regi: Reza Golchin. 2 min. Dokumentär. Utan tal.
Hur ser egentligen ett klassrum ut? Behöver det väggar, bänkar eller ens skolböcker? I Class får vi följa barn på flera olika skolor en vanlig dag.

FIRST SNOW
První sníh. Tjeckien 2016. Regi: Lenka Ivančíková. 14 min. Utan tal.
En liten igelkott tar en promenad mitt i natten och somnar ute i skogen. När den vaknar har den första snön kommit och den stackars igelkotten är fullständigt vilse och hamnar på en livsfarlig irrfärd i sina försök att hitta hem. En inlevelsefullt skildrad stop-motion-animation som passar alla åldrar.

PRINSESSPOJKEN
Sverige 2016. Regi: Sosi Chamoun. 9 min. Svenskt tal. Engelsk text.
Ett syskonpar delar sovrum, ena halvan av rummet är blå och andra halvan är rosa. Systern har leksaker och kläder som brodern är väldigt förtjust i. En dag får brodern ett paket som gör att han också kan klä ut sig till det han vill. En film som väcker tankar om vad som anses vara för pojkar och flickor.

BADVÄDER
Sverige 2017. Regi: Charlotta Lennartsdotter. 10 min. Dokumentär. Svenskt tal. Engelsk text.
En flicka spenderar en vacker sommardag tillsammans med sin morfar. På deras väg ner till badet möter de sommarens alla djur som också njuter av solen.

SURPRISE
Jordanien 2016. Regi: Tariq Rimawi. 5 min. Utan tal.
När clownen hoppar fram ur lådan får han sitt livs överraskning: Hans älskade mössa är försvunnen! Han följer efter tjuven, en fågel som tycker att mössan skulle vara perfekt för att hålla äggen varma i fågelboet. Fint animerad film om att tänka på andra än sig själv.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.