Vårfesten
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - RARA + Förfilm:Vårfesten

RARA
Chile, Argentina 2016. Regi: Pepa San Martín. 92 min. Spanskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 6–7.
Sara lyckas ställa till det ordentligt för sig. Sedan hennes föräldrar skiljde sig har hon och hennes syster bott tillsammans med mamman och hennes nya partner, som är en kvinna. Allt ter sig väldigt vanligt hemma hos Sara tills hon en dag lyckas få sin pappa att tro hon och hennes syster inte har det bra. Pappan tycker det är dags att barnen flyttar hem till honom istället. En lågmäld film om att det inte alltid är superenkelt att vara tonåring, men att livet kan vara ganska bra ändå.

Förfilm: VÅRFESTEN
Finland, Sverige 2017. Regi: Salla Sorri. 15 min. Finskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 6–8.
På skolans stundande vårfest ska Ellen uppträda med sin dansgrupp. Hennes mamma ska introducera gruppen, men hennes och Ellens känslor kring mammans sätt att vara skiljer sig åt. De hamnar i en känslomässig dispyt om kroppsideal och vad som är fint eller fult.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.