THE WITCHING HOUR
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - RUM 213 + Förfilm: THE WITCHING HOUR

RUM 213
Rum 213. Sverige 2017. Regi: Emelie Lindblom. 95 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 5–6.
Som vi har längtat efter en riktigt bra skräckfilm för barn! Elvira åker på kollo och ska dela rum med Bea och Meja, men på grund av en vattenskada får de flytta in i rum 213 där ingen bott på 60 år. Snart börjar det hända mystiska saker: föremål försvinner, Bea drömmer mardrömmar och de hittar ett underligt gammalt brev ... Baserad på Ingelin Angerborns populära barnbok med samma namn.

THE WITCHING HOUR
USA 2016. Regi: Riley Geis. 12 min. Engelskt tal. Rek. för åk 5–6.
Halloween är ingen favorithögtid för George, som är en väldigt lättskrämd pojke. När han träffar på den mystiska Susie dras han med på äventyr han aldrig trodde att han skulle vara med om. Ska han våga följa med Susie till det övergivna spökhuset och vem är hon egentligen?

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.