• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - THE SUMMER OF ALL MY PARENTS + samtal (21/3)+ Förfilm: IT’S ALRIGHT (23/3)

THE SUMMER OF ALL MY PARENTS
Juillet-août. Frankrike 2016. Regi: Diastème. 97 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 7–9.
Efter att 14-åriga Pimpette satt fyr på en brevlåda blir hon utkastad från skolan på grund av utåtagerande beteende precis innan sommarlovet. Pimpette tillbringar sommaren med sin storasyster Joséphine och alla deras föräldrar. Pimpette har en hel del huvudbry med sina frånskilda föräldrar och Joséphines flirt, men också massvis av kul att göra.

Förfilm: IT’S ALRIGHT (23/3)
Vi kan ikke hjelpe alle. Norge 2016. Regi: Nina Knag. 11 min. Norskt tal. Engelsk text. Rek. för gymnasiet.
Femåriga Alexa och hennes unga mamma har det kämpigt. Pappan är frånvarande och när Alexa behöver nya kläder räcker knappt pengarna till. Att Alexa så gärna vill dela med sig av det lilla som finns till de som har det ännu sämre ställt gör inte situationen lättare. En film som speglar ett barns upplevelser om hur det är att leva på minsta möjliga marginaler.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.