Half Time
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - THREE GENERATIONS + Förfilm: HALF TIME

THREE GENERATIONS
About Ray. USA 2015. Regi: Gaby Dellal. 8 min. Engelskt tal. Svensk text. Rek. för åk 8–gymnasiet.
Ray är som de flesta tonårskillar, med ett undantag: Han föddes i en kvinnokropp. För att göra en könskorrigering krävs ett godkännande från hans biologiska pappa, vilket visar sig bli svårare än väntat. En gripande film om att vara ung transperson med en strålande Elle Fanning i huvudrollen. I rollerna som Rays mamma respektive mormor ser vi Naomi Watts och Susan Sarandon

Förfilm: HALF TIME
Mi-Temps. Frankrike 2016. Regi: Arnaud Pelca. 8 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 8–gymnasiet.
Det är halvtid i fotbollslagets match. Motståndarlaget leder och stämningen i ombytesrummet är tryckt. Coachens spelande dotter har fått rött kort, klubbdirektören är arg och spelarna skyller på varandra. Men kan man som grupp vända nederlaget till något starkt?

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.