• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Cloud Nothings (SE) LIVE + Support

Cloud Nothings kommer till Babel med sin gitarrbaserade slackerpop!

CLOUD NOTHINGS (SE)
När Dylan Baldi som artonåring lade grunden för sitt musikaliska alias Cloud Nothings i en källare i Cleveland gjorde han det med en oklanderlig fingertoppskänsla för melodi, energiskt och omsorgsfritt gitarranslag och lo-fi romantik. Spridning på internet gav honom chansen att vara förband på en scen i Brooklyn, varpå Baldi struntade i skolan och åkte dit. Något som skulle löna sig.

Efter fyra album och ett antal bandmedlemmar rikare är det givet att Cloud Nothings har växt ur sin bakgrund i källaren, men förvaltat alla de element som fortfarande får hans musik att kännas genuin och äkta. Med oerhört detaljfokus är senaste ‘Life Without Sound’ hans mest polerade hittills, en produkt av långt arbete i studion. Det är gitarr-baserad pop som det ska vara, sprunget ur en person vars talang fortsätter vara en av generationens största.

VAD: Cloud Nothings (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Torsdag 2 mars, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: TBA
FÖRKÖP: Från och med fredag – 14 oktober, 10:00 –  180 kr (inkl. förköpsavg.)
DÖRREN: 180 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Cloud Nothings

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.