• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

DANIEL LEMMA

Han slog igenom för en bredare publik år 2000 med soundtracket till Josef Fares film "Jalla Jalla" och hiten "If I Used To Love You". Både albumet och singeln grammisnominerades och sålde guld. Sedan dess har Daniel hunnit med att släppa totalt sju album. Musiken rotas i mjuk amerikansk folk, med influenser av blues, soul och Gospel.

Han har under många år "gjort sina mil": spelat på barer och klubbar, festivaler och galor i olika städer och olika länder. Han har dessutom skrivit musik till ett flertal andra artister, filmer och teater. Bland annat ledmotivet till Othman Karims film "Om Sara" och musiken till Fares film "Kopps".

Daniel Lemma växte upp i Höganäs i Skåne för att under tonåren flytta till Göteborg, han bodde även under en tid i New York.

I år släppte Daniel Lemma skivan Common Ground som är en hyllning till reggaelegenden Toots och hans band the Mantals.

Till Victoriateatern kommer Daniel med en mindre sättning och bjuder på en unik och intim konsert.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 320:-
Balkong 300:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.