Bild: Philippa Leathers
  • Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Den svarta kaninen

– en familjeföreställning om att vara rädd

Men någonting var fel. Han var inte ensam. Kaninen blev rädd. ”Gå din väg, svarta kanin!” ropade han. Men den svarta kaninen flyttade inte på sig.
Ur Den svarta Kaninen

Den lilla vita kaninen blir jagad av en stor, svart kanin. Det spelar ingen roll vart han springer, bakom ett träd eller över en flod. Den stora svarta kaninen följer efter. Till slut, i den stora mörka skogen försvinner den, men en ny fara lurar. Och då hade det plötsligt varit skönt med en stor svart kanin som vän…

Malmö Akademiska Orkester från Malmö högskola har utvecklats till en av de bästa amatörorkestrarna i regionen. I historien om den vita Kaninen medverkar hela orkestern med skuggor, musik och fantasi.

Berättelsen är baserad på Philippa Leathers debutbok Den svarta kaninen. Leathers har i flera år arbetat som animatör i barnproduktioner, bl.a. med Charlie och Lola.

Regissör och ljuskonstnär: Oona Libens

Ålder: från 5 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.