• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://karavanmalmo.se
  • Artist / Medverkande: Karavan scenkonstkollektiv

Efterträdare

“En levande omvärld hör inte till de grundläggande demokratiska rättigheterna.”

Vad händer med framtida generationer av människor i en värld som lever i massiv övertygelse om att den enda lösningen är att samma teknologi/ideologi som raserar också ska kunna bygga upp, att samma teknologi som förgiftar också ska kunna rena och att samma teknologi som förfrämligar oss från varandra också ska förena och läka känslan av tomhet.

Vad händer med framtida generationer av människor i en värld som effektivt utplånar inte bara det vilda utan också våra relationer till det vilda. En värld där det levande och det artificiella blir allt svårare att skilja åt och där alternativa fakta tillåts sätta agendan.

“För att slippa leva våra liv i ruinerna av det som en gång var, gör vi dessa ruiner till våra nya palats.”

Vi ställer dessa frågor nu, för att vi vill åt ett annat håll men kanske framförallt för att undvika en framtid där där alla sedan länge glömt att vi skulle kunnat gå i en annan riktning.

Scenkonstkollektivet Karavan presenterar sin nya föreställning Efterträdare. En värld där det artificiella är det naturliga. En nostalgisk resa till framtiden, En vag erinran om det vilda men omöjliga att förstå i en verklighet där allt är konstruerat. Med hjälp av cirkus, livemusik, scenografi och videokonst skapar Karavan ett rum där stunden vibrerar.

Citat och inspiration till föreställningen från:
Det som en gång var, av Helena Granström

Medverkande:
Josefin Karlsson - artist
Christoffer Remberger - artist
Erik Rask - artist
Mika Forsling - artist
Amanda Wickman - scenograf
Olof Werngren - videokonstnär
Hanna Hedvall - producent
Sara Larsdotter Hallqvist - regi/koreografistöd

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.