Se & Hör
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

FESTEN + SE & HÖR

Jazz i Malmös höstsäsong startar tisdagen 26 september. Vi gör det med buller och brak och presenterar två fantastiska frijazzkvartetter, ”Festen” och ”Se & Hör” som består av lysande musiker. Eftersom det är premiär så får du gå 2 för 1!

PREMIÄR! En dubbelkonsertafton med Festen och SE & HÖR på Victoriateatern tisdag 26 september. Dörrar 19.00, på scen 19.30. Picknick-konsert. "Festen" är en frijazzkvartett som bjuder på ett rus av harmonier, melodier och rytmer. "Se & Hör" är en djärv och lekfull frijazzgrupp med improvisationsglädje och den förtätade gruppdynamiken i centrum.

FESTEN släppte i maj 2016 sitt debutalbum på det portugisiska skivbolaget Clean Feed och har för detta fått uppmärksamhet både i Sverige och i utlandet.
Lisa Ullén – piano
Isak Hedtjärn – klarinett
Elsa Bergman – kontrabas
Erik Carlsson – trummor
sagt om FESTEN:
- ”När helst den snurrar i min stereo (och det är väldigt ofta) så är partyt verkligen ett obestridligt faktum. Kontrabasar och trummor bjuder upp till dans. Pianon och klarinetter för intressanta och förtroliga samtal. Linjer, rytmer, harmonier, melodier och olika tekniker dricker vinbål, knaprar snacks och klättrar i gardinerna. Och själv blir jag alldeles rusig.”
Johan Jacobsson, Orkesterjournalen

Se & Hör har spelat tillsammans sedan 2011 och har sedan dess spelat på en rad olika scener på klubbar och festivaler i Sverige och Norge. 2014 släpptes debutalbumet ”Hör och Häpna” som blev kritikerrosad bland recensenter och lyssnare. Bandet har nu spelat ihop nytt material som under hösten ska presenteras på den nya plattan ”Se mig, hör mig, känn mig” som ges ut av ”Signal and Sound Records”.
Niklas Barnö – trumpet
Anna Högberg – saxofone
Emil Skogh – bas
Dennis Egberth – trummor
sagt om SE & HÖR:
”Det är lekfull musik, men också djärv och oavbrutet fascinerande och fantasieggande” – Magnus Eriksson, Musiktidskriften Lira

Höstsäsongens första konsert för Jazz i Malmö och därför får du gå 2 för 1 om du köper förköp till konserten.
OBS du måste köpa 2 biljetter för detta erbjudandet, 85 kr x 2, 60 kr x 2. (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift).

Victoriateatern är det alltid picknick som gäller, så packa korgen!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.