• Speltid: 80 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.peacock.nu
  • Artist / Medverkande: Håkan Sleman

För mig är det revy

En kärleksförklaring till revyn.

Vad är revy för någonting? I föreställningen "För mig är det revy" försöker revyartisten Håkan Sleman ge svar på den frågan genom att framföra nya och gamla revynummer som han har skrivit genom åren. I sin kärleksförklaring till revyn berättar han vad revy är för honom och hyllar även några av sina revyidoler som Zarah Leander och Karl Gerhard. För regin svarar Miguel Ángel Fraga.

Revyartisten Håkan Sleman är en man med över 25 års erfarenhet från scen och estrad. Han har arbetat med de flesta stora revynamnen i Skåne. Håkan är skolad av den gamla stammen och kan därmed framföra en text med känsla, elegans och med en textning där ingen stavelse går förlorad. 1992 mottog han Bosse Parnevik stipendiet för sin idérikedom och mångsidighet.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.