• Kategori:
  • Hemsida: http://www.karavanmalmo.se
  • Artist / Medverkande: MALIN NILSSON & CHARLIE CAPER och ALICE FRANCIS

Galakväll på Karavan

Kvällen inleds med Malin Nilsson & Charlie Caper ger en sensationsshow om de små sakerna i livet. Kvällen fortsätter sen med briljant electroswing från Berlin och avslutas med dans till tidig morgon.

MALIN NILSSON & CHARLIE CAPER
Malin Nilsson & Charlie Caper ger en sensationsshow om de små sakerna i livet. En "Va?! hur är det möjligt?!!"-upplevelse. En hyllning till 200 år av illusioner och dess publik. Föreställningen hade premiär i Skottland 2015 och förra året vann de priset för Best Magic på världens näst största scenkonstfestival, The Adelaide Fringe Festival.

"A truly magical and beautiful performance. These two will leave you gasping in awe and in uncontrollable laughter..."
(Edinburgh Fringe Festival 2015)

MALIN NILSSON är en magiker med passion för att skapa unika trolleritrick och liveshower. Malins hemmascen är Skillinge Teater på Österlen, där hon har haft premiär på sina nya föreställningar sedan 2005. Malin har gett 120 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood, en av världens mest prestigefyllda scener för magi. Hon har samarbetat med Drottningholms Slottsteater och kan bl.a. skryta med att ha vunnit de Svenska -och de Nordiska Mästerskapen i Magi.

CHARLIE CAPER blev ett namn med svenska folket då han vann ”Talang" 2009. Vi har även sett honom i tv-programmet ”Helt Magiskt” på SVT.
Charlie Caper har uppträtt i 42 länder och rest fyra gånger runt jorden med sin show! Han har blivit utnämnd till världens främsta Street Magic Act vid The World Championship of Street Magic, i tyska St. Wendel.

ALICE FRANCIS
En trio bestående av den rumänska sångerskan och låtskrivaren Alice Francis, den tyske producenten Mr. Goldilocks och enmanskören Chil-Min Yoo från Korea. Kombinationen av Alice unika röst, sitt moderna neo-swing-sound och en härlig och energisk scennärvaro, har de tillsammans utvecklat en elegant och fartfylld liveshow.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.