• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Grab Them By the Balls – En humorshow av och med komikern Yvonne Skattberg

”Vi följde valdebatterna med häpnad - att en valdebatt kan låta som taget ur ett gräl från Paradise Hotel var verkligen en nyhet. Föreställningen uppstod i huvudet direkt när jag hörde att Trump hade vunnit. Vad händer när dörren till Vita Huset stängs? Vilka locker-roomtalks har vi missat? Man blir så nyfiken.”
Säger Yvonne Skattberg.

Vi har fått höra att kvinnor inte har tillräcklig kompetens, nu undrar världen nyfiket. Var är kompetensen? Se humorshowen med komikern Yvonne Skattberg

Regi: Sanna Ekman
Illustration: Anders Parsmo

Yvonne Skattberg utsågs 2007 till årets kvinnliga ståuppkomiker. Med föreställningen ”Alla har ADHD” gjorde Yvonne stor succé, en föreställning hon turnerade med under flera år. Just nu spelar hon humorshowen ”Alla har Råd, en rapport från korttidsanställningsträsket”.

Förutom egna uppsättningar har Yvonne medverkat i krogshower såsom ”En liten jävla krogshow”, ”En liten jävla julshow” och ”En annan liten jävla show” tillsammans med bl. a. Anna-Lena Brundin och krogshowen ”Offroad” tillsammans med bl. a. Ann Westin. Hon har även medverkat i ett flertal TV- och radioprogram som ”Extra, Extra”, ”Släng dig i brunnen”, ”Stockholm live”, ”SVT Debatt”, ”Go’kväll" och i ”Vardagspuls”. 2013 var hon medförfattare till boken "Jag bombade - Scener från ett ståuppliv” som utgavs på Ekerlids förlag.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 220:-
Salong Student/Pensionär 180:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.