• Speltid: 100 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Hanutten – ”Du är så jävla känslig”

Palladium presenterar stolt starksköra mångkonstnären Hanutten.

En artist som trots sin ringa ålder har en självklar scenpersonlighet och är begåvad med en av Sveriges kanske klaraste och starkaste röster.

I juli 2016 släppte Hanutten sitt debutalbum, Säg vad som känns. Ett album som är sprängfyllt av tankar och känslor med temat psykisk ohälsa och om att ha tillgång till sin egen känslobank. Hanuttens texter uppmanar till att vi ska våga prata och leva ut våra känslor och igenkänningsfaktorn är stark.

Hanutten menar att med större förståelse och fler sätt att hantera våra egna känslor på, så kan vi också lyssna och bemöta andra människor med större respekt och empati. På skivan gästar bl.a Cecilia Nordlund (Souls, Monkeystrikes, Cilihili), Caroline Karpinska (Vindla String Quartet) och nya stjärnskottet - rapparen, Conakry som är några av de musiker som också kommer att medverka under kvällen.

På scen bjuder Hanutten in till en djupt personlig, färgsprakande och dynamisk musikupplevelse. Hon berättar öppenhjärtigt om hur det är att leva på en skör tråd, fördomarna om psykisk ohälsa och samtidigt försöka få ihop sin vardag. Under kvällen kommer vi få följa med på Hanuttens resa långt bak i tiden om vad som formar oss och varför vi blir dom vi är.

Kvällen bjuder på en blandning av musik, monologer, konst och berättelser utan filter och om det allra finaste vi har - våra känslor. Upplev Hanutten under en helkväll omgiven av både stora och små arrangemang på magiska Palladium.

Special guests: Ingrid Stenlund, Cecilia Nordlund och Conakry.

Bandet: Ella Sandberg, Martin Wikström, Ludvig Samuelsson, Caroline Karpinska, Sanna Henriksson Spolaor, Josefin Samuelsson, Florian Matz, Herman Hallberg och Jan-Erik Sääf.

Välkommen in i känslohavet!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.