• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – EMBERS

Regissör Claire Carré Land Polen, USA År 2015 Längd 86 min Språk Engelska, Spanska Undertexter Inga, Engelska

I en inte alltför avlägsen framtid har jorden drabbats av en global epidemi. De få som är kvar i livet tvingas leva med konsekvenserna efter virusets framfart – minnesförlust. Oförmögna att minnas livet före apokalypsen och inte i skick att skapa nya minnen att minnas, försöker de navigera i ett landskap i förfall. Claire Carré har med sin debutlångfilm skapat ett poetiskt och tankeväckande science fiction-drama, slående vacker och full av känsla.

Visningen presenteras i samarbete med Biograf Panora / Folkets Bio Malmö.

IFEMA festivalpass gäller för inträde till ALLA festivalens filmer och programpunkter i mån av plats Festivalpass>>

IFEMA – Klippkort (se 4 filmer till priset av 3) Klippkortet kan delas av två personer, med var sitt medlemskort. Klippkort>>


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.