• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Filmbrunch på Grand Öl & Mat

Kom och vakna till liv på allra bästa möjliga sätt denna söndag! Inspirerande turbotanter, regissörsbesök och om du vill, brunchbuffé! Filmvisningen har fri entré oavsett om du tänkt äta eller inte. Välkomna!

TANTPATRULLEN
Regissör Gabbi Evrén Land Sverige År 2017 Längd 25 min Språk Svenska Undertexter Engelska
Regissörsbesök!

De flesta av medlemmarna i Tantpatrullen har en lång historia av politiskt engagemang och aktivism bakom sig. Men efter 65 år fyllda får de inte längre samma respekt i de politiska rummen. Därför tar Marianne, Wiveca och tretton andra kvinnor på sig sina röda hattar och handväskor och beger sig till Mynttorget i Stockholm varje torsdag.

THE BABUSHKAS OF CHERNOBYL
Regissör Holly Morris, Anne Bogart Land USA, Ukraina År 2015 Längd 71 min Språk Ukrainska, Engelska Undertexter Engelska
Vi är mycket glada över att kunna bjuda in till en extra visning av vinnaren av IFEMA Audience Award 2016! Rörande, fängslande och oväntat upplyftande om en envis grupp äldre kvinnor som vägrar att flytta från sina hem i den radioaktiva undantagszon som omger den olycksdrabbade kärnkraftsreaktorn i Tjernobyl.

Plats: Grand Öl & Mat, Monbijougatan 17 (in på gården) Malmö
Datum: Söndag 9 april
Tid: 12:00
Fri entré!

__________________________________________________

Grands Söndagsbrunch serveras mellan 11.30–14.30. Varmt och kallt buffébord samt våfflor. 165 kr för allt, 105 kr för kalla bordet. Barn 10 kr per fyllt år. Jos och kaffe/te ingår.


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.