• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Filmquiz à la Historiskan

Fira in helgen med oss och Historiskan!

Eva Bonde, chefredaktör för historietidningen Historiskan, bjuder på filmquiz med axplock ur filmhistorien – från sekelskiftet 1900 till idag. Kom och fira in helgen med oss på Grand och vinn finfina priser eller lär dig något nytt! Max fem deltagare per lag.
The quiz will be held in Swedish.

Historiskan är en självständig historietidning som sedan 2015 ges ut av Malmöbaserade Systerskapet AB. Den utkommer med fyra välmatade nummer per år och erbjuder en motvikt till den manliga historieskrivningen genom att sätta historiens kvinnor i fokus.

Plats: Grand Öl & Mat, Monbijougatan 17 (in på gården) Malmö
Datum: Fredag 7 april
Tid: 20:00
Fri entré!


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.