• Speltid: 70 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Jonathan Johansson

Jonathan Johansson har sedan debuten 2008 blivit en given och älskad del av landets musikscen. I höst åker han på en intim turné i trioformat, redo att framföra sina låtstycken i deras naknaste och mest ärliga form.

Jonathan Johansson är den svenska popens ledsagare mellan det ljusa och det mörka. Mellan nattsvart sorg och solig eufori har han skapat ett eget universum och cementerat sin position som en av landets främsta leverantörer av briljant pop. Hans katalog har genom åren byggt en mäktig plattform där liveartisten Jonathan Johansson kan stå tryggt förankrad och obekymrat lekfullt ta ut svängarna och beröra hela känsloregistret.

Malmösonen spelar på en nivå som skapar kraftig svindel halvvägs upp.
Räkna med att få lösa biljett till samma känslomässiga bergochdalbana som vanligt, men i en mer koncentrerad och genomärlig form.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.