• Kategori:
  • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

Kasper Agnas Cirkus

Med den egensinniga instrumentsättningen tre altsaxofoner, gitarr, bas och trummor skapar Kasper Agnas Cirkus en ljudbild som är glad, arg, humoristisk och självklar som musikalisk helhet med ett inspirerat ensemblespel präglat av musikalisk frihet.

Kasper Agnas har varit verksam som en av de hetare namnen på den Stockholmska jazzscenen de senaste tre åren. Han har samarbetat med musiker som: Torbjörn Zetterberg, Joakim Milder, Julia Strzalek, Nils Landgren mfl. och inte minst med det kritikerrosade brödrabandet Agnas Bros har Kasper spridit sin musik runt om i Europa.

Med den egensinniga instrumentsättningen tre altsaxofoner, gitarr, bas och trummor skapar Kasper här med gruppen ”Kasper Agnas Cirkus” en ljudbild som inte är självklar att genrebetäckna men är desto mer självklar som musikalisk helhet. Framför allt är det fråga om ett inspirerat ensemblespel med musikalisk frihet. Musiken är glad, arg och väldigt humoristisk.

I år vann han den prestigefyllda tävlingen "Montreux Jazz Electric Guitar Competition" i Schweiz och hyllades av jurymedlemmen Wolfgang Muthspiel som en av de nästkommande gitarrstjärnorna.

Julia Strzalek – Altsaxofon
Signe Emmeluth – Altsaxofon
Kasper Agnas – Gitarr
Mauritz Agnas – Bas
Karl-Henrik Ousbäck trummor & Altsaxofon

Victoriateatern är det alltid picknick som gäller, så packa korgen!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.