• Speltid: 30 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

KURR med Bugaku

En sång har tappats bort.
Äventyraren Bugaku ger sig ut för att leta rätt på den borttappade sången. Ledtrådarna finns i rytmer och röster som gömmer sig på oväntade ställen i kroppen. I mötet med den digitala hunden, den försiktiga fisken, det rytande lejonet och den flyktiga fågeln växer sången fram. KURR med Bugaku är en rytmisk dansfabel för barn i åldrarna 2-5 år.

Kurr vill uppmärksamma hur rörelse, rytm och ljud kan bli kreativa verktyg i arbetet med små barns språkutveckling och identitet. De olika miljöerna och djuren som Bugaku möter gestaltas av en dansare. Successivt byggs ett groove upp och bildar en sång tillsammans med publiken. KURR med Bugaku är en medryckande och interaktiv dans- och musikupplevelse. Föreställningen uppmuntrar små barn att lyssna till sig själv och sätta ljud och rörelse på de stora känslorna.

Manus Emma Ribbing & Silas Bieri
Regi Tom Greder
Producent Ina Hydbom
Koreografi/performance Emma Ribbing
Scenografi/kostym Karin Olu Lindgård
Ljuddesign Silas Bieri i samarbete med Sousou Cissoko

Ålder 2-5 år.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.