• Kategori:
  • Hemsida: http://www.mixmusik.com

Liliana Zavala – releaseturné Cabildo

Liliana Zavala, slagverkare, sångare, låtskrivare, konstnär och producent, född och uppväxt i Córdoba, Argentina, idag bosatt i Stockholm.

Hon är en väl etablerad musiker och spelar i många band. Länge har hon burit på en idé som uttrycker hennes egen musik. Tillsammans med den argentinska gitarristen Marina Pellegrino har hon skrivit och arrangerat musiken till debutalbumet ”Cabildo”. Med på releasturnén finns även basisten Lisa Löwgren. ”Cabildo” är en resa genom moderna folkloren i Argentina, afrolatinska rytmer och svensk folkmusiken. Liliana Zavalas dynamiska trio frammanar bilder som tagna ur Frida Kahlos färgrika värld.

Picknickföreställning
Pris: Salong 150:-
Salong Medlem Mix Musik 120:-
Balkong 130:-
Balkong Medlem Mix Musik 100:-
Student 100:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.