Zinat Pirzadeh
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 20/4 Anders Ankan Johansson & Zinat Pirzadeh

Standup på Moriska Paviljongen

Ankan Johansson - Här är han, den underbart charmiga östgöten som hörts och setts otaliga gånger i svensk radio och tv, i bland annat "Så funkar det" och "Anders och Måns". Denna folkkära kille har setts i julkalendrar, naturprogram och musikaler, inget är honom främmande så länge han får sätta sin humoristiska touch på det! Hans humor är enormt uppskattad av så många och vi är stolta över att få presentera honom här hos oss. Ta chansen att ta del av hans grymt roliga funderingar live på standupscenen!

Zinat Pirzadeh - Zinat är en persisk-svensk komiker och den första kvinnliga komikern någonsin som vuxit upp i Iran. Bakom sig hade hon krig, revolution och utvisningshot under tre år men tog med sig sina erfarenheter och skapade fenomenal humor av dem!
Med en intelligent och befriande ärlig humor tar hon sig an allt från vardagsfrågor till svårare ämnen som flyktingsituationen. Hon har blivit prisad som Årets kvinnliga komiker på Svenska standupgalan. Hon har även fått stor positiv uppmärksamhet för sin romandebut "Fjäril i koppel"


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.