• Kategori:
  • Hemsida: http://babelmalmo.se/konsert/171020/

Melvins (US) + Redd Kross (US) LIVE

Amerikanska grunge- och metal-legenderna Melvins kommer äntligen tillbaka till Babel och denna gång har de med sig Redd Kross! MELVINS (US) Med tunga riff en punkattityd och experimentiell ådra har The Melvins sedan 80-talet varit stilskapande för en hel generation inom alternativ rock. Melvins bildades 1982 i Aberdeen, Washington. 1987 kom deras första platta men det skulle dröja till 1993 innan de hamnade på ett större bolag, Atlantic. Där hann de släppa tre album innan de gick vidare till annat bolag 1996. Från sent 90-tal till idag har bandet släppt en massa studio-, live- och samlingsalbum. Med nya albumet “A Walk With Love and Death” visar de att de fortfarande går i fronten av utvecklingen vad gäller punk/grunge/rock!Amerikanska grunge- och metal-legenderna Melvins kommer äntligen tillbaka till Babel och denna gång har de med sig Redd Kross!

MELVINS (US)
Med tunga riff en punkattityd och experimentiell ådra har The Melvins sedan 80-talet varit stilskapande för en hel generation inom alternativ rock. Melvins bildades 1982 i Aberdeen, Washington. 1987 kom deras första platta men det skulle dröja till 1993 innan de hamnade på ett större bolag, Atlantic. Där hann de släppa tre album innan de gick vidare till annat bolag 1996. Från sent 90-tal till idag har bandet släppt en massa studio-, live- och samlingsalbum. Med nya albumet “A Walk With Love and Death” visar de att de fortfarande går i fronten av utvecklingen vad gäller punk/grunge/rock!

http://www.themelvins.net

https://www.facebook.com/melvinsarmy

https://open.spotify.com/album/0AI5Vv9adWw0C2aUqoK06V"target

REDD KROSS (US)
Bildade 1980 i Hawthorne, Kalifornien. Bröderna Jeff och Steve McDonalds fascination för pop-kultur präglade bandets repertoar och uttrycket tuggummi-punk kan användas utan att kallas missbruk. Första spelningen var som support till Black Flag och sen tappade man medlemmar till just Black Flag och Circle Jerks.

http://reddkross.com

https://www.facebook.com/ReddKross

https://open.spotify.com/artist/1USc9u5yL4tUaQKhGWNuvj

VAD: Melvins (US) + Redd Kross (US) LIVE
NÄR: Fredag 20 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 240 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 240 kr
ÅLDER: 13 år

SPOTIFY:
Melvins spotify
Redd Kross spotify

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.