• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

MIKE ANDERSEN

Soul och blues i världsklass!

Den danska sångaren och bluesgitarristen Mike Andersen är tillbaka på Victoriateatern med ett nytt album i bagaget! “Devil is Back” släpptes i oktober 2016 och är Andersens sjunde album – ett album med samma känsla och närvaro som om det vore ett debutalbum där allt stod på ett kort.

”Devil is Back” är en vidareutveckling av Andersens stil och är en blandning av svettig blues, soul och rock, med en råare, mer bestämd sång och fängslande melodier. Med albumet ger Mike sig en egen plats i en annars traditionsbunden genre. Låtarna har en omisskännelig touch av den singer-songwriter och musiker, som under sina mer än 1200 konserter och många albumsläpp har kämpat sig till att bli den han är idag.

Delar av albumet skrevs i Nashville tillsammans med internationella låtskrivare som Gary Nicholson och Tom Kimmel och spelades in i Köpenhamn och producerades av Mads Michelsen – mest känd som trummis i Gnags, välrenommerad studiomusiker och med en mängd stora produktioner bakom sig bl. a. för Elisabeth, Søs Fenger, Shirtsville, Henning Stærk m.fl.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 260:-
Balkong 240:-
Salong Student/Pensionär 220:-
Balkong Student/Pensionär 200:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.