• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

MINOR MIRACLES

– Magiföreställning med magikerna Malin Nilsson och Charlie Caper.

Malin Nilsson är trolleriets ”Enfant Terrible” och Charlie Caper är en kringluffande gentleman med en extraordinär fingerfärdighet. På den mysteriedoftande teatern i skenet av kulörta lyktor träffas de för att ge oss helkväll med sina mest otroliga maginummer. En sensationsshow om de små sakerna i livet. En – "Va?! Hur är det möjligt!?"-upplevelse – en föreställning som garanterat lämnar dig lite gladare!

Förra året vann de priset ”Best Magic” på världens näst största scenkonstfestival i Australien: ”The Adelaide Fringe Festival”. De har varit på turné i Shanghai och Skottland och nu är det tillbaka på Victoriateatern för att fira påsken med Malmöpubliken!

"Inte bara roligt, utan fenomenalt!"

(Ystads Allehanda)

"A truely magical and beautiful performance. These two will leave you gasping in awe and in uncontrollable laughter..."
(Edinburgh Fringe Festival)

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa unika trolleritrick och liveshower. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och prestigelösa interaktion med publiken. Malins hemmascen är Skillinge Teater på Österlen och sedan 10 år tillbaka har hon haft premiär på sina nya föreställningar där. Malin är ett ständigt återkommande gästspel på The Magic Castle i Hollywood, en av världens mest prestigefyllda scener för magi. Hon har också samarbetat med Drottningholms Slottsteater och kan skryta med att ha vunnit de svenska och nordiska mästerskapen i magi.

Charlie Caper blev ett namn hos svenska folket då han vann ”Talang 2009". Vi har även sett honom i tv-programmet ”Helt Magiskt” på SVT. Charlie Caper har uppträtt i 42 länder och rest fyra gånger runt jorden med sin show. Han har blivit utnämnd till världens främsta Street Magic Act vid The World Championship of Street Magic, i tyska St. Wendel, ett flertal gånger.

Malin Nilsson och Charlie Caper har tillsammans gett 97 föreställningar på Kristall Palatset i Leipzig, uppträtt med magishowen Soirée Fantastique på Skillinge Teater, och gett 40 publikhyllade shower på The Edinburgh Fringe Festival.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 260:-
Balkong 240:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 180:-
Salong Barn under 18 år 130:-
Balkong Barn under 18 år 110:-

(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.