Fotograf: Jimmy Backius
  • Speltid: 90 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.malmo.se/katrinetorp

Musik i Sommarkväll - Tomas Andersson Wij och Österlenkvartetten

Tomas Andersson Wij har startat 2017 starkt, med bejublade konserter i storstäderna och en turné genom Sverige. Sexton år efter debuten och med tio album i bagaget är han en av landets stora artister, en eftertraktad låtskrivare och översättare åt andra musiker. Upplev en magisk kväll på Katrinetorp tillsammans med Tomas Andersson Wij och Österlenkvartetten!

Tomas Andersson Wijs karriär är unik. Hans album har aldrig legat etta på topplistorna och han har aldrig haft en stor radiohit. Men för varje gång han packat upp sin akustiska gitarr har det kommit några fler och lyssnat, och för varje ny skiva har hans ton trängt lite djupare in i svenskarna. Efter ett intensivt och framgångsrikt 2016, med SVT-programmet "Tomas Andersson Wij spelar med" och intervjuboken "Tomas Andersson Wij pratar med", är det dags att mönstra på moderskeppet igen: Turnerandet. TAW har byggt sin karriär inte bara med starka låtar, utan också genom ett outtröttligt spelande över hela landet.

Buss 54 går till och från Katrinetorp under kvällen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.