OLIVIA STEVENS: PASSION

En musikteaterföreställning om en artists gripande resa in i rampljuset

Följ med på en stormig resa i ett högt tempo från Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris med artisten Olivia Stevens. Passion är en personlig och humoristisk föreställning om en artists jakt på harmoni och revansch, fylld av komik med många tragiska förtecken. Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor; ibland till bristningsgränsen.

Detta är en föreställning om drömmar, om med och motgång, om de stora scenerna och de mycket små. Vi får höra otaliga berättelser från föreställningar som Olivia Stevens spelat runtom i världen och ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West Side Story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar.

”Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar”. – hälsar Olivia.

"En fascinerande berättelse om livets baksidor"

"Succéunderhållning för finsmakare”
- Expressen

"Stevens är passion så fort hon går in på scen…avväpnande”
- Cabaret Scenes, NY

"Hon kastar sig in i beskrivningen av en audition för den legendariska regissören Ariane Mnouchkine på Théâtre du Soleil i Paris. Olivia står högst upp på en stege och blir skräckslagen när Mnouchkine ber henne att falla baklänges. Med sången för Stevens oss in i en värld av minnen...hon knockar oss med sitt råa framträdande.”
- Cabaret Exchange, New York

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

 • Kommentar : Insläpp 19.00
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : torsdag 15 november
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Salong: 240 kr
  • Balkong: 200 kr
  • Salong Student/Pensionär: 200 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 160 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.