• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Ahmed Berhan, Anders Johansson, Elinor Svensson, Ola Aurell

Oslipat med Ahmed Berhan och Anders Johansson

Ahmed Berhan gör genomtänkt humor med en energi som väcker liv i hjärndöda. Han hörs i podden BCBuddz och är en av Stockholms flitigaste komiker. De senaste åren har han kunnat ses runt om i landet i succéturnén Semst.

Anders Johansson slog igenom med parhästen Måns Nilsson med radioprogrammet Så funkar det, som fick en comeback tidigare i år. Anders har en utstrålning som är befriande tryggt ödmjuk i en tid som verkar lida av komplex och självhävdelsebehov.

Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor hör man också i Tankesmedjan i P3.

Ola Aurell är något så unikt som en genuint rolig vissångare. Texterna är ständigt briljant överraskande. Och Olas framförande är fullt av en perfekt inlevelse som alltid gifter sig med hans något timida framtoning.

Konferencier: Fritte Fritzson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.