• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Messiah Hallberg, Thanos Fotas m fl

Oslipat med Messiah Hallberg och Thanos Fotas

Den här kvällen kommer humorn på Oslipat att smaka extra salt. Känsliga varnas inte, utan vi låtsas som att vi lever i ett samhälle där alla betraktar sig själva som vuxna människor.

Messiah Hallberg ses i Parlamentet och Finaste Familjen på TV 4. Han är en av Sveriges vassaste komiker som tar sig an tabubelagda ämnen på ett smart sätt. Och eftersom han också har en imponerande förmåga att få till ett utsökt samspel med publiken bör man aldrig missa att se honom live!

Thanos Fotas är namnet på allas läppar i Stockholm. Plötsligt har denna komiker genomgått en metamorfos som gör honom till den som ingen vill missa! Hans intensiva stil är spännande och ärlig. Utmanande och vild. Verklighetsbaserad humor bortom klichéer.

Kvällens rookiekomiker är Clara Kristiansen och Marcus Ander Andersson.

Konferencier: Marcus Johansson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.