• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.teater23.se

Pappa är ute och cyklar - Fars dagsspecial!

Välkommen att fira Fars dag på Teater 23! Just denna föreställning får barn ta med sig en vuxen som bara behöver betala halva priset!

Något är på tok på stadens gator. En sabotör är ute och förstör alla skateboards, rullskridskor och airboards. Men cyklarna står fortfarande orörda…

Något är också på tok i den lilla cykelverkstaden. Ägaren Eddie och hans son Freddie som tidigare varit de bästa av vänner, har börjat hålla hemligheter för varandra.

Freddie vill så gärna skaffa sig en ny skateboard, trots att han vet att hans pappa avskyr dem. Men för att våga leva ut sina drömmar måste man ibland våga säga emot sin förälder.

Samtidigt har Eddie börjat försvinna allt oftare från cykelverkstaden. Och med sig har han alltid olika verktyg nedstoppade i fickorna…

För åldrarna 6-10 år.

På scen: Willy Pettersson & Gustav Bloom
Manus: Harald Leander
Regi: Gunilla Andersson
Scenografi: Hansson Sjöberg
Ljus: Iben West
Kostym: Leif Persson
Musik: Cecilia Nordlund & Lotta Wenglén

Föreställningen erbjuder syntolkning

Pressklipp:
"Allt är perfekt tajmat och skådespeleriet har all önskvärd täthet. Den unga publikens entusiasm är också ett slags kvitto på att det här är bra barnteater."
Clemens Altgård - Skånska Dagbladet, 2016-09-24

"En lek med maktbalansen och perspektiven som rymmer lika delar triumf som skräck."
Boel Gerell - Sydsvenskan, 2016-09-24

Mer info på www.teater23.se.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.