Watch the Birdie Watch the Birdie Tre på ett strå
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.staffansteater.se/pegasus-family-2017/

Pegasus Family - 15 och 16 juli

INTERNATIONELL DOCKTEATERFESTIVAL FÖR BARN OCH VUXNA

Upplev föreställningar med Dockteatergrupper från Slovenien, Bulgarien, Polen, Danmark, Sverige! Träffa alla de internationella dockkonstnärerna! Tillverka egna dockor tillsammans med dem! Spela med dina nya dockor i Prova-På-Scenen, tag hem dem och spela vidare!

TOTEM - Teatro Papelito, Slovenien
En hög skulptur växer sakta upp framför ögonen på åskådarna! Byggd av stora och små bitar av wellpapp och papper. De två animatörerna spelar med alla slags pappersskapelser som till sist blir delar av en stor animerad totem, en symbol för liv och kreativitet.
Från 3 år. Ordlöst.

WATCH THE BIRDIE! - Teater Papelito, Slovenien
I en vit kvadrat mot svart bakgrund skapar konstnärens händer pappersfigurer. Han rör dem till musikens rytmer och försöker få liv i dem. Med hjälp av en sax blir de små pappersvarelserna medspelare i en minimalistisk lekfull musikalisk show utan särskild historia, de korta scenerna blir delar i ett visuellt animerat papperscolllage.
Från 3 år. Ordlöst. 

Teatro Papelito
Brane Solce har turnerat med sin konstnärliga minimalistiska pappersteater över hela världen sedan 1983. Genom åren har han skapat mer än 40 olika pappersföreställningar med musik. Varje ny Papelitoföreställning är en utmaning till att experimentera med papper och musik. Branes föreställningar är oftast visuella och musikaliska collage med korta scener utan ord, i stil med tecknade serie filmer. Sanja Fidler har samarbetat med Teater Papelito i de senaste tre föreställningarna Burning Masks, Paper´n Music och Totem.                                   

TRE PÅ ETT STRÅ - Staffan Björklunds Teater, Sverige
Tre muntra sommarhistorier!
Här får någon långa öron, andra längre näsor!
Här munhuggs späda primörer som just stigit upp ur trädgårdssängen med skogsbrynets dryga drönare! Här får knölar ris och knoppar ros! Tre små historier som tre smultron på ett strå, det får bli den röda tråden, det är ju sommar!
Från 3 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.