• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Pernilla Andersson

Singer/songwritern Pernilla Andersson har nyligen släppt det mest känslosamma albumet hon gjort – ”Tiggrinnan”. Skivan är hennes nionde studioalbum och hon har i vanlig ordning skrivit, producerat, arrangerat och mixat musiken själv. Det är avskalat, vackert och nästan lite sorgset.

Albumet är en historia om att förlora och förlora sig, om uppbrott, längtan och den hjälplöshet som infinner sig då närstående sakta försvinner från en i en sjukdom. Den berättar om styrka och svaghet, om styrka som växer ur svaghet – i varje Tiger finns en Tiggare om man pressar riktigt hårt – en styrka som kommer ur insikten om att sorg måste konfronteras, så att rädslan inte vinner. Men. Den berättar också om när koltrasten sjunger en sång om nåt nytt… Om att orka börja om, gång på gång.

Pernilla har sedan 1999 när hon släppte sitt debutalbum haft stora turnéframgångar, blivit grammisnominerad som ”årets kompositör” och ”årets artist”, vunnit ett av George Martin personligen utdelat producentpris (”The Sir George Martin Award”) samt medverkan med låten ”Mitt Guld” i melodifestivalen 2016.

www.pernillaandersson.com/
Facebook
Spotify

Picknickföreställning

Pris: Salong 335:- och Balkong 315:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.