• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Rebekka Karijord, Mother Tongue Tour

– Innerlig, drömsk folkpop med nordiska klanger och melankoli

Nordisk drömsk folkpop som skär genom hjärta och själ, som kalla regndroppar från en grå hösthimmel när minnet av sommarens sista solstrålar bleknar bort. Den norska sångerskan Rebekka Karijord är tillbaka med det nya albumet ”Mother Tongue” och ger ett exklusivt framträdande på Victoriateatern – hennes första Malmöspelning på över tre år.

Mother Tongue skrevs till största del efter den traumatiska, tre månader förtidiga, förlossningen av hennes dotter. Skivan är en kärleksskiva, en samling musikaliska noveller som kronologiskt berättar, med ovanlig innerlighet och mod, om upplevelsen av att nästan förlora ett barn.

Mother Tongue Tour är ett samarbete med scenografen Anna Heymowska; de presenterar förutom musiken ett unikt visuellt koncept. Karijord har även med sig ett helkvinnligt band som återskapar skivans magiska ljudvärld av preparerade pianon och kvinnoröster.

http://rebekkakarijord.com

Picknickföreställning

Pris: Salong 220:- Salong Student/Pensionär 180:- och Balkong 200:- Balkong Student/Pensionär 160:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.