• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

SAXELL JALLE BANDET

Skånskt bluesgung och sköna visor med Michael Saxell och munspelslegenden Jalle Lorensson.

Självbetitlade skivan Saxell Jalle Bandet har blivit varmt mottaget av kritiker och publik. Låtarna "Lätt att stå ut med" och "Mannen för dig" spelas flitigt på radio och byter av skånska klassiker som "Om himlen och Österlen" och "När en flicka talar skånska".

Michael är en välmeriterad skånsk låtskrivare som tilldelades 2010 års Evert Taube Stipendium och Jalle är en av grundstenarna i Wilmer X och spelade med bl.a Roxette under bandets glansdagar. Tillsammans har de hittat nya uttryck för sin musik och det är inte för inget som vissa kritiker kallar musiken för "pånyttfödd”.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 290:-
Balkong 270:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.