• Speltid: 90 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.blabaten.com

Sveriges dummaste idéer!

Mycket dumt har hänt i Sverige den senaste tiden. Från gnälliga nazister utanför Åhlens till bygge av backhoppningsbackar till forskare som uppfunnit osynligt trä

Isak Jansson och Thomas Eriksson har tagit sig an uppgiften att lista vilka som var de topp-tio dummaste idéerna i föreställningen Dumma Idéer The Show!

Om Isak och Thomas:
Isak och Thomas har varit vänner från lågstadiet på Rönndalsskolan i Enviken. Med ett tidigt kläckt teaterintresse spelade de lokalrevy. Efter att ha lämnat byn har de gett sig i kast med standup i Stockholm. Thomas är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö, medan Isak har gått den totalt meningslösa kursen Teatervetenskap på Stockholms Universitet.
De har satt upp pjäserna "En Julsaga - skägg, luva, blod..." (2010) och "Vinterns Syster" (2012) samt spelat in radioprogrammet "Radio Dalälven" (2013) för Humorhimlen Lab i P3. Isak är manusförfattare åt Robins i SVT och hörs under våren i Tankesmedjan i P3. Thomas turnerar Sverige med en barnteaterföreställning där han spelar en lök.

Längd: 2 akter á 45 minuter med paus.

Bröd och Skådespel-kväll.
Medtag egen mat och dryck - bröd ingår.
Båten öppnar kl 19 för picknick.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.