• Speltid: 90 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://lund.riksteatern.se

Teatersamtal: Katarina Ewerlöf

En välbekant röst som just nu är aktuell i Spelman på taket på Malmö Opera.

Katarina Ewerlöf är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm och har arbetat på Dramaten. Bland de många teaterproduktioner hon har medverkat i märks Den girige, Tolvskillingsoperan, Blodsbröder, Jerka och Hemlig existens. Numera är hon knuten till Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm där hon senast medverkade i " Dumma jävla mås" i en roll som hon fått mycket fina recensioner för.

Katarina Ewerlöf är också känd från film och tv med roller i bland annat Pappas flicka, Livet är en schlager och Paradiset. Hon tilldelades en Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll i filmen Tomten är far till alla barnen. Katarina är dessutom en av Sveriges mest anlitade uppläsare av ljudböcker och är sedan 2011 delägare i ljudboksförlaget AB Svenska Ljud Audiobolag.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.