• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://transistorfestivalen.se
  • Artist / Medverkande: Transistor 3 - Transistor Live

Transistor 3: KWEST#3: Money

För några år sedan flyttade en kvinna som heter Nele från Belgien till London. Hon skulle slå stort och bli en stjärna, men det blev inte så. På radion hör hon ord som kris, skuld och nödlån samtidigt som hon ser banktjänstemän i kostym ute på gatorna som gråter. Genom en kombination av astronomiska hyror i London, en svag Euro och ett överskattande av sina egna förmågor lyckas hon skapa en egen ekonomisk kris.

Detta är tredje delen i en serie performance lectures om allt i hela världen av och med Nele Van Den Broeck. Den här handlar om ekonomi, om vårt finansiella system och hur det påverkar så mycket av vårt liv. Men föreställningen ställer också frågan om hur vi, med alla våra drömmar och förhoppningar, i en värld där ekonomin styr så mycket, kan vara bra människor.

Av och med: Nele Van den Broeck.
Scenografi: Emilia Bongilaj

På engelska

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.