• Kategori:
  • Hemsida: http://www.blabaten.com

TRENNE

Poetiskt, eget och flerstämmigt sväng på svenska

Vad får man om man tussar ihop en värmländska, en upplänning och en halvfransk skånska? Jo gruppen TRENNE, där tre musiker och låtskrivare sammanstrålar, och glada poplåtar samsas med vilda polkor och eftertänksamma ballader. Inramade av stämsång och diverse strängar och tangenter. Allt på svenska, om det där ni vet… livet!
Vi har alla hållit på med musik hur länge som helst, men våra vägar korsades rätt nyligen.

Petra Kvist är fiolspelare, sångerska och låtskrivare, och har under många år spelat och turnerat med såväl intima spelningar som på de stora scenerna. Med rötterna i folkmusik, visor och pop skapar hon traditionella melodier med starka, moderna texter.

Caroline Leander frilansar som pianist, sångerska och kompositör i många olika sammanhang och framträder alltifrån solo till med större konstellationer. Ledorden är färg, form och improvisation när hon gör sin musik.

Staffan Wester började som basist med rötterna i popen för att sedan alltmer ägna sig åt låtskrivande med gitarr och sång på svenska. Han är en lyhörd och följsam musiker med sinne för melodi, berättande och sväng.

En Bröd & Skådespel-kväll. Ni tar med vad ni vill äta och dricka. Vi bjuder på nybakat bröd. Båten öppnar kl 19 för picknick.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.