• Kategori:
  • Hemsida: Http://www.kulturbolaget.se

Vasas flora och fauna

I september släpps Vasas flora och faunas nya album ”Veneziansk afton”, och med det i bagaget återvänder bandet till Malmö för en konsert på Palladium den 28 oktober!

Vasas flora och fauna är Mattias Björkas, Tina Kärkinen och Daniel Ventus. ”Veneziansk afton”, som är bandets andra album, producerades, spelades in och mixades av Niklas Berglöf i Stockholm.

Vasas flora och fauna debuterade 2015 med “Släkt med Lotta Svärd”, en samling sånger som snart blev årets mest omtalade av både musikkritiker och publik. 2016 släpptes den fristående dubbelsingeln “Honda Monkey”/”Sammy, finsk spets” som följdes av spelningar på bland annat Way Out West och Stockholm Music & Arts.

Välkommen på konsert till Palladium
Serveringen öppnar klockan 18:00.
I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor.
Se gärna länk för mer info samt förbeställning: http://www.palladium.nu/servering-bar
Palladium tar gärna emot kort i serveringen, men tänk på att garderoben endast tar kontanter, garderobsavgiften är 20 kr
Konserten startar klockan 19:00

Åldersgräns: 13 år
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Biljetterna säljs via Eventims Kundservice 0771-130 150

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.