• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Victoria dansar - HYPNOTIC BRASS ENSEMBLE

Förvänta dig en dansant och ösig mix av hiphop, blås, funk, soul och jazz när de sju musikaliskt genialiska bröderna i Hypnotic Brass Ensemble från south side Chicago intar scenen på Victoria dansar!

2001 släppte de sin första LP, för vilken de mottog en American Authors’s Award. Under 2005 flyttade de till New York och släppte sin andra LP. Tusentals sålda skivor senare var succén ett faktum. Sedan dess har HBE samarbetat med artister som Mos Def, Prince och Gorillaz. Spelat för ett fullsatt Sydney Opera House, hörts på soundtracket till filmen "Hunger Games", spelat på klubbar och festivaler som Glastonbury, Coachella, Womad, Roskilde och byggt upp sin fanbase och spritt sitt typiska sound.

Kuriosa:
Bröderna är alla söner till jazztrumpetaren Phil Cohran (som bland annat spelat med Sun Ra, var med och grundade AACM och fungerade som mentor till Earth, Wind & Fire). PBS har också gjort en dokumentär om gruppen; "Brothers Hypnotic".
Läs mer om den här… http://www.hypnoticbrassfilm.com

http://www.hypnoticbrassensemble.com/

Observera att det är förbjudet att ta med mat och dryck till detta evenemang. Det kommer inte finnas några stolar i salongen. Endast sittmöjlighet vid köp av balkongbiljett.

Pris: Salong (Stående) 200:-
Balkong (Sittande) 250:-
I dörren: 250:- (i mån av plats)
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.