• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

WEST OF EDEN

Från finstämt, akustiskt historieberättande till catchy folkrock och irländskt låtspel. Eget material med avstamp i den keltiska folkmusiken.

West of Eden har nått internationell uppmärksamhet och framgång med sitt högklassiga låtmaterial och unika sound. Traditionella instrument såsom fiol, dragspel och tin whistle samsas med trummor och gitarrer, och överst skimrar sångerskan Jenny Schaubs kristallklara röst. Bandet skivor har genomgående mötts av strålande kritik i internationell musikpress. Bandet har bl.a. utsetts till "The Best of contemporary folk” av Irish Music Magazine och kallats ”one of today’s most innovative folk bands” av Folkworld.

Genom åren har West of Eden också samarbetat med namnkunniga musiker som Kate Rusby, Ron Block, Michael McGoldrick, John McCusker och många fler. Man har turnerat på de brittiska öarna, i Tyskland, Holland och Skandinavien, spelat för utsålda hus på Göteborgs Konserthus tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker och i tio år varit värdar för de populära Celtic Christmaskonserterna.

2016 släpper West of Eden sitt nionde album Look To The West, en stark samling nyskrivna sånger om den stora emigrationen till Amerika i slutet av 1800-, början av 1900-talet då nästan en tredjedel av Sveriges befolkning lämnade landet via West of Edens hemstad Göteborg för att söka lyckan västerut. Ett ämne som är på många sätt är lika aktuellt idag.

En konsert med West of Eden är en resa mellan akustisk historieberättande intimitet och glad, uppsluppen folkrock.

www.westofeden.com

Picknickföreställning

Pris:Salong 240:- Salong Student/Pensionär 200:- och Balkong 220:- Balkong Student/Pensionär 180:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.