• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

AAA - Dansstationens Turnékompani & Claire Parsons

Föreställningen AAA är en lekfull expedition som undersöker och vänder upp och ned på olika tankar om vad saker och ting egentligen är. Nyfikna och vetgiriga utforskar de tre figurerna A, A och A sin omgivning och skapar världar tillsammans på vägen. Vilka är de tre A:na egentligen och vart är de på väg?

1998 gjorde Claire Parsons föreställningen Alldeles Absolut A för Dansstationen och det blev starten för det som idag är Dansstationens Turnékompani. 20 år senare firar nu Turnékompaniet med ett nytt spännande samarbete med Claire Parsons!

Tillsammans med dansarna Andrea Deres, Alexandra Göransson och André Kaliff samt scenografen och kostymören Anna Nyberg och med musik av Mikael Svanevik bjuder Dansstationens Turnékompani och Claire Parsons in till ett underfundigt och undersökande jubileum.

Kort om koreografen
Claire Parsons skapar innovativ, högkvalitativ scenkonst med fokus på barn och unga. Med finurlighet och elegans skapar hon lustfyllda rörelser och fantasifulla iakttagelser av livet i föreställningar som skapar angelägna berättelser för publik världen över.
På Dansstationens scen har vi visat hennes föreställningar Marmelad och And then…Och sen. 2018 fick Claire Parsons motta Stockholms stads Cullbergpris.

MEDVERKANDE
Koreografi: Claire Parsons
Dans: Andrea Deres, André Kaliff, Alexandra Göransson
Scenografi & Kostym: Anna Nyberg
Musik och ljudbild: Mikael Svanevik
Produktion: Claire Parsons CO & Dansstationens Turnékompani
Foto: Andrea Deres & Anna Nyberg

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.